ONS TEAM

Graag stellen wij ons aan je voor. Ons Egostrippenteam bestaat uit onze spreker en dagvoorzitter Rick, een kernteam van vaste trainers en onze belangrijke steunpilaren op de backoffice.
Omdat we graag veel persoonlijke aandacht aan onze klanten geven, willen ons kernteam niet verder laten groeien. Daarom werken we regelmatig samen met een aantal collega trainers uit ons netwerk die over specifieke vaardigheden beschikken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Debbie Kotteman (imagocoach) en Berend Oosterhuis (bokscoach)
Rick

Rick

spreker / dagvoorzitter

Rick van Asperen is de oprichter van Egostrippen en auteur van de boeken ‘Egostrippen’, ‘De groeten met moeten’ en ‘Ik laat me niet gek maken’. Binnen Egostrippen is hij onder andere verantwoordelijk voor het matchen van de juiste trainer bij de ontwikkelbehoefte van de organisatie. Daarnaast treedt hij op als spreker en dagvoorzitter.
Elkie

Elkie

trainer

Elkie Deadman is een zeer ervaren internationale trainster op onder andere het gebied van Geweldloze Communicatie, Besluitvorming en Empathisch luisteren. Door haar theaterachtergrond weet ze abstracte begrippen moeiteloos om te zetten in concrete inzichten en vaardigheden voor de dagelijkste praktijk.
Ramon

Ramon

trainer

Ramon Dolfin is momenteel de ‘Mister Egostrippen’ van het team. Van Maastricht tot in het hoge noorden traint hij medewerkers van gemeenten, banken en andere organisaties in bijvoorbeeld het anders omgaan met oordelen en vooroordelen. Ook is hij het aanspreekpunt voor diverse organisaties waar wij traineeprogramma’s verzorgen.

Marie-Cecile

Marie-Cecile

trainer

Marie-Cecile Widdershoven brengt balans en evenwicht bij mensen en in organisaties. Naast Egostrippen en Geweldloze Communicatie heeft ze zicht gespecialiseerd in onder andere Mindfulness. Door haar macro-economische achtergrond weet ze moeiteloos de ‘harde’ en ‘zachte’ kant van organisaties met elkaar te verbinden.
Nadiem

Nadiem

trainer

Nadiem der Weduwen is trainer en spreker binnen Egostrippen. Ondanks dat hij de jongste van het team is, heeft hij tijdens zijn reizen en in zijn rol als docent al een enorme schat aan levenservaring opgedaan. Met deze ervaring verrijkt hij zijn trainingen en optredens. Tijdens traineeprogramma’s werkt hij graag samen met generatie Z’ers.

Tiny

Tiny

trainer / frontoffice

Tiny Pilat is een ervaren trainster. Deze ervaring zet ze niet alleen in tijdens de trainingen die ze voor Egostrippen verzorgt. Ook in haar rol als frontoffice medewerkster komt deze ervaring goed van pas. Doordat ze zelf traint, kan ze gemakkelijk de klantwensen vertalen in de ontwikkelvormen die passen bij deze wensen.
Fernand

Fernand

backoffice

Fernand Hekman is onze onmisbare backoffice-expert bij Egostrippen. Tevens is hij onze creatieve vormgever en verantwoordelijk voor alle technische ondersteuning. Met zijn scherpe oog voor detail, kennis van ICT en grote toewijding, zorgt hij ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt.
Annemieke

Annemieke

PA van Rick

Annemieke Kesting is de persoonlijke assistente van Rick. Met haar professionele no-nonsense aanpak staat ze klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen. Annemieke zorgt er samen met je voor dat alle benodigde voorbereidingen worden gedaan voor een kwalitatief hoogwaardige bijeenkomst.

WIL JE MEER WETEN?

+31 (0)6 – 26 55 00 38