Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Het Egostrip team
Het egostripteam bestaat uit een verzameling van dromen, ambities, passies, ontwikkelpunten en talenten. Achter elke droom, ambitie, passie, ontwikkelpunt en talent zit een bijzonder individu. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Rick van Asperen

Rick van Asperen

In 2006 kreeg ik van een goede vriendin het boek `een nieuwe aarde` van Eckhart Tolle voor mijn verjaardag. Door dit boek raakte ik zeer geïnspireerd een persoonlijke bijdrage te leveren aan deze beschreven nieuwe aarde. Alleen wist ik toen nog niet hoe. Totdat ik op een dag in het zonnige Amsterdam liep en de term Egostrippen mij binnen viel. Toen wist ik het! Ik wilde inzichten uit o.a. psychologie, sociologie, zen, humanisme op een creatieve en prikkelende manier bij een brede groep mensen brengen om zo de omgang met elkaar op deze wereld elke dag een stukje mooier te maken.

Mijn creativiteit, enthousiasme, filosofische denkwijze, communicatieve vaardigheden, verbeeldingskracht, empathie, verantwoordelijkheidsgevoel en drive zet ik in binnen het egostripnetwerk. Ook steek ik op diverse fronten mijn nek uit om egostrippen dichter bij anderen te brengen.

Ik zou mijn hele leven kunnen omschrijven als één grote egostripervaring. Waarbij overigens ook regelmatig mijn egotrips de kop op steken. Ooit heb ik bijvoorbeeld geloofd dat ik het lelijkste jongentje van de klas was. Inmiddels weet ik dat ik inderdaad anders was. Maar, wie is dat nu niet?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Rick’s persoonlijke website www.egostrippen.nl