Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Het Egostrip team
Het egostripteam bestaat uit een verzameling van dromen, ambities, passies, ontwikkelpunten en talenten. Achter elke droom, ambitie, passie, ontwikkelpunt en talent zit een bijzonder individu. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Ramon Dolfin

Ramon Dolfin

Ken je het gevoel dat je maar doordendert in het leven? Op ‘jacht’ van doel naar doel. Een onbevredigende honger naar steeds meer. Een betere functie, een grotere auto, een nieuw huis. Voor mij was dit beeld een paar jaar geleden de realiteit. Een constante wedijver met mijn ‘ik’ (ego). Groei ten koste van anderen. Het hoog houden van mijn imago door het vertellen van mijn succesverhalen.

Maar waarom voelde ik zo weinig voldoening van binnen? Waarom deed die promotie, die grotere auto en dat nieuwe huis mij eigenlijk niet zo veel? Waarom genoot ik niet van de dag en was ik vooral bezig met vroeger en morgen?

Door het onderkennen en benoemen van de onrust in mijzelf heb ik de eerste stappen gezet naar een gestripter ego. Niet langer bepalen mijn eigen verhalen en de oordelen van anderen de koers van mijn leven. Ik luister naar wat er in mij leeft. Ik volg weer mijn gevoel en leef mijn passies. Niet meer ‘ik moet’, maar ‘ik wil’.

Mijn persoonlijke ontdekkingsreis is mijn drive in het egostripteam. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn dromen, ambities en passies kan ‘leven’. Door middel van trainingen reik ik samen met mijn collega’s je nieuwe inzichten aan voor je eigen ontdekkingsreis. Veel plezier!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.