Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Het Egostrip team
Het egostripteam bestaat uit een verzameling van dromen, ambities, passies, ontwikkelpunten en talenten. Achter elke droom, ambitie, passie, ontwikkelpunt en talent zit een bijzonder individu. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Marie-Cécile Widdershoven

Marie-Cécile Widdershoven

“Just like me…” was de samenvatting van de Neuro Innovation professor van Stanford University, Thupten Jinpa, over wat voor hem compassie en empathie zijn.

“Net zoals ik…”. Bam. Zo simpel is het en het kwam binnen bij mij! Wij mensen maken vaak dezelfde dingen mee, ondernemen vergelijkbare acties, hebben herkenbare onderliggende drijfveren…..we zijn allemaal verbonden.

Hoe simpel de uitspraak “Just like me…” ook is: voor mij is het een continue proces van het strippen van mijn ego om dicht bij deze eenvoudige zin te blijven, zeker als het spannend wordt.

Bij Egostrippen draag ik met veel passie bij om empathie een grotere rol te laten spelen binnen organisaties. Empathie als trainbare vaardigheid.

Doordat ik mijn eigen empathisch vermogen al wat jaren oefen, ervaar ik nu veel meer ruimte en vrijheid in mijzelf. Het is heerlijk om niet steeds helemaal te hoeven opgaan in oordelen en meningen over mijzelf en anderen. Bovendien maakt het plek vrij om met een open hart en mind écht naar de ander te luisteren.

Egostrippen, Geweldloze Communicatie en Mindfulness zijn de inspiratiebronnen voor mijn trainingen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.