Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Het Egostrip team
Het egostripteam bestaat uit een verzameling van dromen, ambities, passies, ontwikkelpunten en talenten. Achter elke droom, ambitie, passie, ontwikkelpunt en talent zit een bijzonder individu. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Fernand Hekman

Fernand Hekman

Vanuit mijn passie voor vormen, kleuren en beleving ben ik binnen egostrippen eindverantwoordelijk voor alle visuele en creatieve uitingen. Ik geef hier vanuit mijn eigen professionele visie vorm aan, altijd in afstemming met mijn mede egostripcollega’s.

Ik ervaar onze samenwerking als heel waardevol omdat inhoud en vorm elkaar enorm versterken. Hebben we een idee binnen het team of is een klant op zoek naar een inhoudelijke of creatieve oplossing dan kunnen we hier met elkaar snel vorm aan geven. Ik geniet elke keer weer als we iets nieuws hebben gecreëerd. De Contact-(k)it is hier een heel mooi voorbeeld van. Echt een product dat is ontstaan door onze verschillende kwaliteiten en ideeën met elkaar te bundelen.

Door mijn ondersteuning tijdens de egostrippen presentaties en de films die ik maak voor en over egostrippen, krijg ik de doorontwikkeling van dit mooie concept van alle kanten mee.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Fernand’s persoonlijke website
www.4andfour.nl