Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Het Egostrip team
Het egostripteam bestaat uit een verzameling van dromen, ambities, passies, ontwikkelpunten en talenten. Achter elke droom, ambitie, passie, ontwikkelpunt en talent zit een bijzonder individu. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Elkie Deadman

Elkie Deadman

Gecertificeerd NVC Trainer

CNVC Logo

Mijn drive om mee te werken aan egostrippen komt vanuit mijn behoefte een bijdrage te leveren aan de wereld waarin ik leef. De verschillende gesprekken en uitwisselingen, die ontstaan tijdens het ontwikkelen van het gedachtegoed rondom egostrippen, dragen ook bij aan mijn wens om te blijven groeien, leren, experimenteren, uitwisselen, ont-plooien, ont-wikkelen en verbinden. Onze werkwijze is ‘speels’ en vrolijk. Deze manier van werken geeft mij een prettig en blij gevoel.

Zo eens in de week brengen Rick en ik samen een dag door om te brainstormen; of om nieuwe werkvormen te verzinnen; of ideeën en inspiratie een concrete vorm te geven. Daarnaast help ik Rick in het ontwikkelen van zijn presentatie vaardigheden en zijn wij samen het nieuwe product ‘Gestripte Communicatie’ aan het ont-wikkelen. Zelf ben ik daarnaast zeer geïnspireerd door Nonviolent Communication, het gedachtegoed van Marshall Rosenberg.

Ik zet mijn creativiteit en communicatie vaardigheden in het egostrip-netwerk in. Ik ben ook mede eigenaar van een opnamestudio en stel deze faciliteiten binnen egostrippen beschikbaar. Ik verzorg trainingen samen met Rick door het land heen.

Mijn belangrijkste egostripervaring? Ik liep op de dijk langs de Waal en ik ervaarde een moment van diepe verbondenheid met alles om mij heen. Verbondenheid met de dingen die zogenaamd ‘mooi’ zijn zoals de wolken, de bomen die aan het dansen waren met de wind, de rivier en de springende hond. Maar ook met de zogenaamde ‘niet mooie’ dingen: met de regen die langzaam sijpelde langs de kraag van mijn jas, het nog stomende hoopje hondenstront op het gras en de oude bierblikjes en verfrommelde patatzakjes langs de kant van de weg. Ik voelde een diepe vreugde en verbondenheid. Er stond niks tussen mij en de rest van de wereld. ‘Mij’ en ‘ik’ namen een vakantie moment. Er was wat er was…. en alles wat er was, was oké.
Na die dag heb ik deze ervaringen steeds vaker. Ik word er blij van. Er ontstaat vrijheid, ruimte en rust: drie grote behoeften van mij.
Er is wat er is, en alles wat er is, is oké.
Ik ben wie ik ben en alles wie ik ben is oké.
Wat leeft er in mij? Wat leeft er in jou? En hoe kunnen wij het leven van elkaar verrijken?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.