Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Het Egostrip team
Het egostripteam bestaat uit een verzameling van dromen, ambities, passies, ontwikkelpunten en talenten. Achter elke droom, ambitie, passie, ontwikkelpunt en talent zit een bijzonder individu. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Dicky van der Kolk

Dicky Wonnink-van der Kolk

Bij het schrijven van mijn introductiestukje word ik opeens verlegen. Ik krijg de neiging om snel naar mijn gebruikelijke afsluiting van een mail toe te schrijven:
Met sport(l)ieve groetjes,
Dicky Dick

Zo, dat was het dan en dat zegt toch genoeg? Ik denk met deze afsluiting toch minstens de indruk te wekken dat ik sportief ben, en ook lief… En niet te vergeten hoop ik de sympathie op te wekken die ook de bijna gelijknamige rode verhalenkater Dikkie Dik realiseert. Alleen heb ik natuurlijk als extra de “c” van creativiteit toegevoegd aan mijn eigen liefkoosnaampje. Hoezo “ego”?

En opeens besef ik dat ik dit beter allemaal los kan laten. Wanneer we iets afsluiten ontstaat er veelal weer ruimte voor iets anders: een nieuw begin. Met 2 helpende handen en een open mind sta ik iedere dag weer te popelen een nieuw begin te maken met als mogelijk einde waarmee de Egostrip-site “opent": …een verzameling van verrijkende inzichten, intenties en vaardigheden waarmee ik mijn eigen potentie (en dat van andere) ontdek…

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.