Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Het Egostrip team
Het egostripteam bestaat uit een verzameling van dromen, ambities, passies, ontwikkelpunten en talenten. Achter elke droom, ambitie, passie, ontwikkelpunt en talent zit een bijzonder individu. Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Debbie Kotteman

Debbie Kotteman

Mijn naam is Debbie Kotteman. Ik help ambitieuze mannen en vrouwen bij het zichtbaar maken van hun kwaliteiten. Hoe? Door samen op zoek te gaan naar Jouw Eigen Kracht. Jouw doelen, je ideeën en de persoonlijke verpakking die daarbij past.

Mijn aanpak? Klanten benoemen mijn positieve energie, open houding en het vermogen om me in te leven in een persoon of organisatie. Ik durf te prikkelen en communiceer helder. Altijd met respect. En humor, daar is plek voor in elk advies. We werken toe naar inzichten die je gelijk kunt toepassen en naar een duidelijke eindstreep.

Ik kijk verder, ik luister écht. Mijn kennis over kleuren en vormen zet ik in om jouw sterke punten te benadrukken. De ervaring met gelaatkunde helpt me bij het onderscheiden van jouw talenten en eigenschappen. Gevoel voor stijl, mijn jaren in de communicatie en de modebranche, een scherp oog voor detail; het komt allemaal bij elkaar in mijn advies aan jou.

Egostripper Rick van Asperen ken ik al een hele lange tijd en de meeste outfits waarin jij hem ziet zijn door mij samengesteld. Strip je eigen ego en laat echt zien wie je bent. Doe het niet voor een ander doe het voor jezelf…. Ontdek hoe jouw ego zich presenteert op een professionele manier, waarin je altijd jezelf herkent. Meer rust, meer zelfvertrouwen. Want jij bent op je best.

Dat gun ik iedereen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Debbie’s persoonlijke website www.jouweigenkracht.nl