Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Rick bij WerkenFM

Rick bij WerkenFM
"Vandaag hoorde je Sebas Krijgsman in de Werken.FM Ochtenduren. Hij sprak met auteur, Rick van Asperen over zijn bedrijf Egostrippen. Zij richten zich op het geven van trainingen en workshops die de persoonlijke ontwikkeling en communicatie optimaliseren. Rick vertelde ook over zijn nieuwste boek ‘De Groeten met Moeten’, hoe mensen door het strippen van hun ego, hun ware potentie kunnen ontdekken.

Beluister het fragment:Rick van Asperen bij WerkenFM


WerkenFM Ochtenduren: 28-01-2016
Presentatie: Sebas Krijgsman

 

Hieronder vind je een overzicht van egostrippen in de media. Ook delen we hier de actuele egostrippen gerelateerde nieuwsfeiten met je.

Rick bij Spijkers met Koppen

Rick te gast bij Spijkers met Koppen
"Zaterdag 2 januari 2016 was Rick te gast bij het NPO Radio 2 programma Spijkers met Koppen. Hij werd hier geïnterviewd over zijn boek 'de groeten met moeten' dat in oktober vorig jaar uitkwam.

Beluister het fragment:Rick van Asperen bij Spijkers met Koppen


Spijkers met Koppen: 02-01-2016
Presentatie: Felix Meurders & Dolf Jansen

 

Boekpresentatie 'de groeten met moeten'

Lancering leukste boek van het jaar ‘De groeten met moeten’
"Donderdag 29 oktober vond in de mooiste boekwinkel van Nederland de officiële boekpresentatie plaats van het leukste boek van het jaar: ‘De groeten met moeten – Hoe je gelukkig wordt door te kiezen voor ongehoorzaamheid’. Voorafgaand aan de presentatie werd het niets vermoedende publiek in boekwinkel Waanders in de Broeren opgeschrikt door twee mannen in witte pakken die met een gasmasker voorgebonden de zaal kwamen ‘ontsmetten’. In een pakkende filmtrailer werd vervolgens duidelijk gemaakt dat Nederland in de ban is van een nieuw en zeer besmettelijke virus: het zogeheten moetenvirus. In een inspirerende presentatie gaf Rick uitleg over het ontstaan van het moetenvirus en waarom zijn nieuwste boek ‘De groeten met moeten’ hét medicijn hier tegen is.

Benieuwd hoe jij kunt genezen? Bestel HIER jouw medicijn!

RTV ZOo - Focus Op Zwolle

RTV ZOO vraagt Rick waarom we toch zoveel moeten
"Ik hoor de hele dag door dat ik zoveel moet. En we moeten ook zoveel, toch Rick?” Aan het woord zijn presentatoren Theo en Martin van het radio programma ‘Focus op Zwolle’. Rick is op 30 oktober te gast in de studio en legt uit waarom we vooral denken dat we zoveel moeten, maar dat achter iedere ‘ik moet’ een ‘ik wil’ of een ‘ik wil vermijden’ zit. Genoeg inzichten om tot een interessante moetenvrije discussie te komen in deze dagelijkse radionieuws-show van RTV ZOO.

Beluister het fragment:Rick van Asperen bij RTVZOo


RTVZOo, Focus op Zwolle: 30-10-2015
Presentatie: Theo & Martin

 

RTV Oost - Overijssel Vandaag

Rick van Asperen te gast bij Karen Eshuis in Overijssel Vandaag
Overijssel Vandaag is hét actualiteiten programma van RTV Oost met nieuws en sfeerreportages uit de provincie. Aan tafel in de studio ontmoet presentatrice Karen Eshuis spraakmakende gasten met goede verhalen. 28 Oktober schoof Rick van Asperen aan. Nieuwsgierig vraagt zij Rick hoeveel hij nu eigenlijk moet in het kader van zijn nieuwste boek ‘De groeten met moeten’.

Bekijk het fragment: Rick van Asperen in Overijssel Vandaag


RTV Oost, Overijssel Vandaag: 28-10-2015
Presentatie: Karen Eshuis

Zo'n Zondag

Interview met Rick van Asperen over Egostrippen en 'De Groeten Met Moeten'
Wat doe je op een druilerige zondagmiddag? Rick weet het wel; heel Nederland opvrolijken met een gezellig radio interview! Zondag 18 oktober was Rick van Asperen als ‘zzp-er van de week’ te gast bij Marisa in het Radio2 programma Zo’n Zondag. Kort en krachtig legt hij de Egostrippen filosofie uit. Marisa is enthousiast en vraagt Rick het hemd van het lijf. Ook is aandacht voor het nieuwste boek van Rick, De groeten met moeten!

Beluister het fragment: Rick van Asperen bij Zo'n Zondag op NPO Radio 2


WNL, Zo'n Zondag: 87-10-2015
Presentatie: Marisa Heutink

Managementboek.nl

Interview met Rick van Asperen over Egostrippen
Rick van Asperen in gesprek met Piere de Winter over het boek Egostrippen, de kick van je eigen ik.

Beluister de podcast: Egostrippen op Managementboek.nl


Managementboek.nl: 17-04-2012
Presentatie: Pierre de Winter