Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Spreker

Omdat Egostrippen zich richt op het ontdekken van je eigen authenticiteit en het versterken van de onderlinge interactie zijn er vele onderwerpen waar Rick van Asperen als egostripper zijn licht op laat schijnen.

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor een bijeenkomst? En wil je graag een impressie van wat Rick van Asperen te bieden heeft? Kijk dan nu naar de presentatietrailer hiernaast.

Rick van Asperen
 

Wij stemmen af op jouw thema

Personal Branding, netwerken, persoonlijk leiderschap, effectieve communicatie, ondernemerschap, het nieuwe werken, creativiteit, klantgerichtheid en teambuilding zijn enkele thema’s van congressen, seminars en andere bijeenkomsten waar Rick van Asperen als entertainer zijn bijdrage aan heeft geleverd. Hij stemt zijn bijdrage altijd zorgvuldig af op het doel, het thema en de gewenste sfeer tijdens de bijeenkomst.

The Money Show

Wat is nu eigenlijk de werkelijke waarde van geld? Dat briefje van tien, die munten zijn ze nu werkelijk van waarde of is het allemaal één grote illusie? Ontdek het zelf en trek je eigen conclusies.

Wie is hier nu een eikel?

Op dit moment de meest populaire egostrippen presentatie. Veel interactie met het publiek en een verhaal met een zeer verrassende wending. Niets blijkt te zijn wat het lijkt te zijn.

G-Spots

Wat kenmerkt G-spots? Ze zorgen voor een snelle opwinding en een kortstondige bevrediging. Geld, auto's, kleding, gelijk krijgen, wat jagen jouw trippende ego's allemaal na om zichzelf te bevredigen?

Procesbegeleider

Naast spreker en trainer levert Rick van Asperen ook regelmatig zijn bijdrage aan congressen, seminars en andere bijeenkomsten als:

Dagvoorzitter-Discussieleider-Trainer-Workshopleider

 

Egostrippen Seminar (23 september 2010)
De ervaring van Peter met Egostrippen
Starterscafe georganiseerd door Rabobank Salland