Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Introductie

Egostrippen kun je op verschillende manieren individueel of met elkaar ervaren. Online kan dit bijvoorbeeld via deze site, e-cards en Twitter. Daarnaast bieden we ter verdieping verschillende vormen voor bedrijven en particulieren aan. Elke vorm is uniek en kent een eigen doelstelling, diepgang en impact.

Wat de verschillende vormen met elkaar verbindt is dat ze:

  • Je helpen aan nieuwe (persoonlijke) inzichten
  • Je deze inzichten op doet door middel van verrassende spiegelende ervaringen
  • Je handvatten krijgt om deze inzichten in de dagelijkse praktijk te vertalen naar concrete acties

 

Zie, ontdek en beleef zelf dat onze dromen ons niet bedriegen, maar dat de hallucinaties van onze trippende ego’s dat doen! Schud je trippende ego’s wakker en bereik zelf en met elkaar hetgeen waar je altijd al van gedroomd hebt.

De verschillende vormen zijn prima te combineren voor grotere trajecten binnen bedrijven. Daarnaast creëren we graag met onze opdrachtgevers nieuwe passende vormen.

Spreker

Energie, interactie, dynamiek, verrassende inzichten en humor tijdens bijvoorbeeld een seminar, netwerkbijeenkomst, kick-off of een kwartaalbijeenkomst? Een egostripper acteert niet als spreker maar als een entertrainer.

Klik hier voor meer informatie.

Trainingen/groepscoaching

Tijdens de verschillende trainingen die wij verzorgen, leer je je belemmerende overtuigingen te overwinnen, gelijkwaardig contact met anderen aan te gaan en een taal te spreken die gehoord kan worden door anderen. We verzorgen zowel open trainingen als in company trajecten.

Klik hier voor meer informatie.

Workshops

Onze workshops zijn er op gericht om je in een kort tijdsbestek te laten ervaren welke gedachten- en gedragspatronen op dit moment je huidige acteren domineren. Het zijn echte energizers. Je krijgt energie, je geeft energie en je vertrekt vol energie.

Klik hier voor meer informatie.

Coaching

Heb je behoefte aan individuele aandacht en ondersteuning bij je specifieke persoonlijke ontwikkel vraagstukken? We adviseren je dan om te kiezen voor een egostripper die empathisch naar je luistert, je spiegelt en je voorziet van concrete inzichten en handvatten.

Klik hier voor meer informatie.

 

Events

Een egostrippen event is een totaal beleving waar mensen nog lang over napraten. De deelnemers worden als het ware ondergedompeld in hetgeen je ze wilt laten ervaren. Als ze hebben ervaren wat je anders zou vertellen, begrijpen ze veel beter wat je bedoelt.

Klik hier voor meer informatie.

 

Speed’eten

Beelden uitwisselen, elkaar helpen aan nieuwe inzichten, nieuwe persoonlijke contacten op doen en samen genieten van een heerlijke maaltijd. Dit zijn slechts enkele ingrediënten van speed’eten. Elkaar ontmoeten zonder dat er iets moet. Van filosofisch tot heel concreet.

Klik hier voor meer informatie.