Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Events

Je hebt onder andere personeelsfeesten en teambuildingsbijeenkomsten waar het gaat om plezier en persoonlijk contact. Je hebt vergaderingen, heisessies en personeelbijeenkomsten waar inhoudelijke zaken worden gedeeld. Bij een egostrippen event worden deze twee componenten, menselijk contact en inhoudelijkheid, bij elkaar gebracht. Op een bewustmakende, inspirerende en creatieve wijze worden inhoudelijke onderwerpen tot een belevenis getransformeerd. Een belevenis die mensen bindt, boeit en daadwerkelijk impact heeft.

Happinez Lezersdag

Thema's en vormen

Een egostripevent wordt in overleg met de opdrachtgever op maat gemaakt. Daardoor is het event geschikt voor vele doeleinden. De volgende voorbeelden dienen om je een indruk te geven van de momenten waarop een egostrippen event kan worden ingezet:

  • Ter voorbereiding op of als afronding van een fusieproces
  • Om (nieuw) gekozen waarden organisatiebreed te laten ervaren
  • Voor een specifiek vraagstuk: bijvoorbeeld het revitaliseren van het coöperatieve gevoel
  • Om doelen uit jaarplannen te presenteren en te laten beleven
  • Voor de presentatie van een nieuw product
  • Op het moment dat een nieuwe leidinggevende aantreedt en zich op een persoonlijke wijze wil presenteren aan de groep
  • Om de betekenis van een nieuwe huisstijl te ervaren

Samenwerking met 4 and FOUR

De creatieve invulling, de vormgeving, eventuele opnames en de uitvoering wordt in nauwe samenwerking met 4 and FOUR gerealiseerd. Door deze samenwerking kunnen wij je de totale organisatie uit handen nemen. Ook kunnen we hierdoor alles optimaal op elkaar afstemmen en zo een totaalbeleving creëren voor de deelnemers.

Kijk hier voor meer informatie over 4 and FOUR