Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

DOE MOETEN DE GROETEN!

 

Wat leuk dat je de presentatie ‘De groeten met moeten’ van Rick van Asperen hebt bijgewoond. Een inspirerende interactieve ervaring vol humor, herkenbaarheid en diepgang.

Omdat wij ons realiseren dat het een hele uitdaging is om na een relatief korte presentatie ‘moeten de groeten’ te doen, ondersteunen we je graag met de onderstaande verdiepingsmogelijkheden.

Help mee de droom van Rick te realiseren om Nederland te genezen van het besmettelijke moetenvirus.

We wensen je heel veel ont-wikkelplezier!

Team Egostrippen

 

(wanneer je op één van de documenten klikt, wordt dit document direct in je downloadmap opgeslagen.)

 

Behoeftenlijst

Laat je leven niet langer vormen door andermans normen. Gebruik deze behoeftenlijst om steeds weer te aarden in je eigen waarden. Waar verlang jij naar? Deze behoeftenlijst helpt je aan het antwoord op deze vraag.

 

Moeten! Hoezo?

Wil je na de presentatie je kennis een beetje opfrissen met betrekking tot het ont-moeten? Deze samenvatting kan je hierbij helpen.

 

De groeten met moeten!

Is alleen opfrissen voor jou niet voldoende? Jij wilt ‘moeten’ echt uit je leven verbannen? Lees dan het boek ‘De groeten met moeten’. Als deelnemer aan de presentatie krijg je van ons nu zelfs
€ 2,50 korting

Gebruik de code DGMM in je winkelmandje en de korting wordt direct verrekend op de aanschafprijs.

 

Meer weten over behoeften?

Deze samenvatting helpt je aan helderheid en diepgang met betrekking tot het fenomeen ‘behoeften’. Ons advies is om dit document te lezen voordat je aan de slag gaat met de behoeftenweegschaal.

 

De behoeftenweegschaal

Herken je het dat je soms echt in een spagaat lijkt te staan? Je vertelt jezelf dat je het ene moet terwijl je zelf het andere wilt. Hoe je voor jezelf tot de juiste keuzes komt, lees je in dit document.