Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Er worden op dit moment heel wat ego’s gestript in Nederland. Ben je benieuwd hoe deelnemers aan seminars, trainingen, persoonlijke coaching en netwerkbijeenkomsten egostrippen ervaren? Hier delen zo hun persoonlijke ervaringen met je.

Wil je zelf een reactie aan ons doorgeven? Dit kan door middel van het invullen van het reactieformulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een recommendation te plaatsen op LinkedIn.

 

"Rick is inderdaad een spreker die voor elke doelgroep geschikt is. Hij is zeer interactief, betrekt het publiek en doet dit op een zeer prettige manier met respect naar iedereen. Hij geeft inzichten met behulp van kleine doe-opdrachten. Wij hebben genoten van zijn deelname aan onze nieuwjaarsbijeenkomst 2020."

Monique Schlechtriem Michels -directiesecretaresse & junior communicatieadviseur, Gilde Opleidingen

Bron: LinkedIn

 
Arwen Nelissen
 

In deze film zie je Rick in actie. Daarnaast hoor je ook de verwachtingen en reacties van een aantal deelnemers. Benieuwd?

Egostrippen | 'Groeten met moeten!'

Rick van Asperen - Egostripper

 
Egostrippen
 

"Rick was afgelopen vrijdagavond onze Mystery Guest tijdens de Meet & More avond van Colubris Cleantech. Hij is energiek en zet je op een ludieke wijze aan het denken om alles in een ander perspectief te zien. Een goede aanvulling van onze avond met als thema 'Verbinden'. Wij hebben veel leuke reacties gehad van ons personeel en hun partners. De voorbereiding verliep professioneel en goed. Een inspirator met veel inzichten en een goed gevoel voor humor. Hartelijk dank Rick!"

Reggy Geurink - Van den Hurk - Teammanager Communicatie & PR, Colubris Cleantech

Bron: LinkedIn

 
Arwen Nelissen
 

"Rick heeft ons in twee dagen meegenomen in de wereld van samenwerken. Met zijn enthousiasme, leuke voorbeelden en oefeningen zorgt hij voor genoeg energie en een open interactie met de deelnemers. Daarnaast denkt Rick ook mee in het voortraject, zonder opdringerig te zijn, en wil echt dat het evenement voor ons ging slagen! Super waardevol."

Jennifer van der Meulen - Adviseur Interne communicatie, Sweco

Bron: LinkedIn

 
Arwen Nelissen