Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Specials

Tony Bosma

Zoek je naar een boeiend avondvullend programma voor klanten of medewerkers? Wil je geïnspireerd worden om over grenzen heen te kijken? Ben je benieuwd wat je allemaal in de toekomst te wachten staat? Wil je weten hoe je persoonlijk om kunt gaan met de kansen van morgen? Heb je op één van deze vragen ‘JA’ geantwoord dan hebben we iets unieks voor je. Twee gepassioneerde sprekers met een perfect op elkaar aansluitende boodschap.

We zijn constant bezig om ons voor te bereiden op de toekomst. Maar is die toekomst die je had bedacht er nog wel op het moment dat je er daadwerkelijk middenin staat? Sorteer jij voor op de toekomst of probeer je voornamelijk het verleden efficiënter te maken?

Zoek je veiligheid niet langer in allerlei bedachte beelden, maar vind je zekerheid in het vergroten van jouw persoonlijke afstemmingsvermogen. De bewegingen volgen zich in een razend tempo op. De vraag is echter of je tempo om te onthechten van het één en te creëren van het ander hoog genoeg is. Rick van Asperen geeft je hier in samenwerking met trendwatcher Tony Bosma graag inzicht in.

Een sessie met daarin de combinatie van een kritische én ontnuchterende blik op de hedendaagse wereld en onszelf. Kijk mee in de toekomst via de meest actuele en verstorende trends. Samen met een persoonlijke mentale reset garanderen wij je dat je nooit meer op dezelfde manier naar jouw omgeving kijkt en hierbinnen acteert.

Tony Bosma

Maak kennis met Tony Bosma...

Tony Bosma laat mensen veelal in verwarring achter door de hedendaagse wereld sterk in twijfel te trekken en daarbij nieuwe trends en mogelijkheden in een adem uit te leggen. Een mentale rollercoaster die handvatten biedt over de toekomst die zich vormt. Een beeldend verhaal over onze conditioneringen en door deze los te laten inzake de mogelijkheden en kansen. Minder kijken meer zien is het motto van Bosma.

Rick van Asperen

...en met Rick van Asperen

Rick van Asperen laat mensen graag de mogelijkheden buiten hun eigen huidige comfortzone ontdekken. Hij stemt je af op iets wat je nog niet kent maar waar je door jouw ego te strippen wel degelijk wat mee kunt? Hoe ont-wikkel je jezelf zodat alles veel minder ingewikkeld wordt? Zomaar een paar vragen waar Rick je graag antwoord op geeft. Inzicht, interactiviteit, humor en praktische toepasbaarheid worden door Rick gegarandeerd.