Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Er worden op dit moment heel wat ego’s gestript in Nederland. Ben je benieuwd hoe deelnemers aan seminars, trainingen, persoonlijke coaching en netwerkbijeenkomsten egostrippen ervaren? Hier delen zo hun persoonlijke ervaringen met je.

Wil je zelf een reactie aan ons doorgeven? Dit kan door middel van het invullen van het reactieformulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een recommendation te plaatsen op LinkedIn.

 

"Rick geeft energie, nieuwe inzichten en kan zich goed inleven in zijn publiek. Op dinsdagochtend 2 januari inspireerde hij mij en zo’n 75 collega’s tijdens onze interne nieuwjaarsbijeenkomst. Zelfs op dit vroege tijdstip – om 08.30 uur - kreeg hij de groep enthousiast waardoor er een goede interactie was. Kortom: leuk, leerzaam en 'confronterend' op een positieve manier! Een echte aanrader."

Daniëlle Pluijmen - Rabobank Centraal Zuid-Limburg, Marketing & Communicatie

Bron: LinkedIn

 
Daniëlle Pluijmen
 

"Een Personal Powerboost in Nijverdal. Die kregen mijn collega en ik 16 november tijdens een workshop van Rick. Gymschoenen, wandelschoenen, zelfs sloffen: alles werd uit de (schoenen)kast gehaald. Op een mooie beeldende manier liet Rick ons zien hoe hersens functioneren en hoe we hier in ons 'dagelijks heen en weer racen van het moeten', grip op kunnen krijgen en niet continu in onze sprintschoenen-stand blijven. Hoe? Ja, dat moet je zelf ervaren. Rick legt op een prettige en heldere manier uit hoe we ontspannender in ons leven kunnen staan. Ik raad dan ook ieder bedrijf, instantie of individu aan om rap de wandelschoenen aan te trekken en de workshop Personal Powerboost te volgen. "

Michiel Geurtse - columnist en auteur &

Bron: LinkedIn

 
Michiel Geurtse
 

In deze film zie je Rick in actie. Daarnaast hoor je ook de verwachtingen en reacties van een aantal deelnemers. Benieuwd?

Egostrippen | 'Groeten met moeten!'

Rick van Asperen - Egostripper

 
Egostrippen
 

"De workshop Creatief denken door Marieke geeft je een leuke werkwijze om een vraagstuk op een andere manier aan te pakken - creatief met elkaar aan de slag. Marieke, bedankt en succes met je workshops!"

Odet Pols - Gemeente Westerveld, medewerker klantzaken

Bron: LinkedIn

 
Odet Pols