Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Er worden op dit moment heel wat ego’s gestript in Nederland. Ben je benieuwd hoe deelnemers aan seminars, trainingen, persoonlijke coaching en netwerkbijeenkomsten egostrippen ervaren? Hier delen zo hun persoonlijke ervaringen met je.

Wil je zelf een reactie aan ons doorgeven? Dit kan door middel van het invullen van het reactieformulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een recommendation te plaatsen op LinkedIn.

 

"Wat leg ik mezelf vaak toch veel op! Ik moet van alles waardoor er te weinig ruimte is voor dat wat ik graag wil. Dat wat mij plezier en energie geeft, uniek en krachtig maakt. In een organisatie brede sessie nam Rick ons mee in hoe het “veel moeten” belemmerend werkt om “durf en lef” in het werk te tonen. Juist omdat Rick sprak vanuit zijn eigen ervaring en de oprechte wens dat mensen hun eigen behoeften serieus nemen was het een inspirerende sessie. Ik beveel Rick van harte aan!"

Jeanien van den Berg - Organisatieadviseur en werkgelukdeskundige, gemeente Heerde

Bron: LinkedIn

 
Jeanien van den Berg
 

In deze film zie je Rick in actie. Daarnaast hoor je ook de verwachtingen en reacties van een aantal deelnemers. Benieuwd?

Egostrippen | 'Groeten met moeten!'

Rick van Asperen - Egostripper

 
Egostrippen
 

"Rick weet je op een leuke, interactieve manier aan het denken te zetten. Hij brengt zijn boodschap met passie en overtuiging. Al snel werd duidelijk hoe slecht wij zorgen voor ons brein en hoe we daar zelf verandering in kunnen brengen. We gingen weg met nieuwe inzichten én een aantal direct toepasbare tips."

Marjolein Hoefsloot - Adviseur leren & ontwikkelen, gemeente Arnhem

Bron: LinkedIn

 
Marjolein Hoefsloot
 

"Genoten van Patricia haar enthousiasme en energie! In verband met de organisatie van onze Zeeuwse Meester in je Werk week, heb ik Patricia zelf maar kort aan het werk kunnen zien, maar de reacties van de deelnemers waren lovend! Bedankt voor je bijdrage Patricia!"

Marjolein Verhoeven - P&O adviseur, Gemeenschappelijke Regeling De Bevelanden

Bron: LinkedIn

 
Marjolein Verhoeven