Egostrippen e-Card versturen

Verstuur gratis een
inspirerende eCard

Er worden op dit moment heel wat ego’s gestript in Nederland. Ben je benieuwd hoe deelnemers aan seminars, trainingen, persoonlijke coaching en netwerkbijeenkomsten egostrippen ervaren? Hier delen zo hun persoonlijke ervaringen met je.

Wil je zelf een reactie aan ons doorgeven? Dit kan door middel van het invullen van het reactieformulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om een recommendation te plaatsen op LinkedIn.

 

"Diverse malen heb ik het geluk gehad om te mogen deelnemen aan de energieke sessies van Rick van Asperen. Op een geheel eigen wijze stript Rick het ego van zijn toehoorders en zet hij aan tot out-of-the-box-denken. Rick kan zich uitstekend inleven in zijn publiek en weet met de juiste woorden/toonzetting het publiek van A tot Z geboeid te houden. Ik kan Rick van harte aanbevelen als spreker!"

Theo Frank - Sr. Accountmanager Private Banking, Rabobank Noordoostpolder-Urk

Bron: LinkedIn

 
Theo Frank
 

In deze film zie je Rick in actie. Daarnaast hoor je ook de verwachtingen en reacties van een aantal deelnemers. Benieuwd?

Egostrippen | 'Groeten met moeten!'

Rick van Asperen - Egostripper

 
Egostrippen
 

"Voor ons team heb je de presentatie “De groeten met moeten!” verzorgd. Een presentatie waar we met veel plezier aan terug zullen denken! Zoals vaak aan het begin van het jaar, staan mensen op een kruispunt en zitten ze vol grote plannen om dingen eens anders aan te pakken dan ze tot nu toe hebben gedaan. Jouw presentatie helpt dan om eens goed naar binnen te kijken wat je nu eigenlijk zèlf wilt en waarom. Ik denk dat een groot aantal mensen jouw tips goed kan gebruiken om te kijken naar hun eigen weegschaal en op die manier de keuzes te maken waar ze blij van worden. De reacties die ik van collega’s kreeg na afloop van jouw presentatie varieerden van: heel erg enthousiast, “schot in de roos” tot “precies wat ik nodig had” en een collega die heel erg ontroerd was om deze presentatie van ons cadeau te krijgen en ons een flinke knuffel gaf. Nogmaals dank en blijf 'ONT-moeten”!'"

Elisabeth van Bokhorst - Juridisch admininstratief medewerker, Waterschap Vallei en Veluwe

Bron: LinkedIn

 
Elisabeth van Bokhorst
 

"Wat leg ik mezelf vaak toch veel op! Ik moet van alles waardoor er te weinig ruimte is voor dat wat ik graag wil. Dat wat mij plezier en energie geeft, uniek en krachtig maakt. In een organisatie brede sessie nam Rick ons mee in hoe het “veel moeten” belemmerend werkt om “durf en lef” in het werk te tonen. Juist omdat Rick sprak vanuit zijn eigen ervaring en de oprechte wens dat mensen hun eigen behoeften serieus nemen was het een inspirerende sessie. Ik beveel Rick van harte aan!"

Jeanien van den Berg - Organisatieadviseur en werkgelukdeskundige, gemeente Heerde

Bron: LinkedIn

 
Jeanien van den Berg